FORMULAR DE ÎNREGISTRARE PENTRU "ELECTRONIC DIVERSITY VISA" Formular: DS-5501 (revizuirea DV-2021)

Partea întâi - Informații despre participant

1. Numele
2. Sexul
 
 
3. Data nașterii
4. Orașul în care te-ai născut

Introduceți doar Orașul Nașterii. Nu intrați în localitate / județ / provincie / stat.

Orașului Nașterii

5. Țara în care te-ai născut
6. Țara de eligibilitate pentru programul DV
Țara dvs. de eligibilitate va fi, în mod normal, aceeași cu țara în care v-ați născut. Țara dvs. de eligibilitate NU este legată de locul în care locuiți. Dacă v-ați născut într-o țară care nu este eligibilă pentru programul DV, vă rugăm să accesați Explicarea țării de eligibilitate pentru a vedea dacă există o altă opțiune disponibilă în cazul dumneavoastră.
Solicitați eligibilitate pe baza țării în care ați fost născut?
Dacă nu, trebuie să introduceți țara din care solicitați eligibilitatea
7. Pașaport
Pentru a trimite o intrare pentru programul Visa Diversitate, trebuie să dețineți în prezent un pașaport valabil, neexpirat din țara dvs. de naționalitate, cu excepția cazului în care sunt exceptate (a se vedea mai jos). Vă rugăm să răspundeți A sau B.

A) Informații despre pașaport

Nume pe pașaport:

Numarul pasaportului

Data de expirare a pasaportului:
Țara / Autoritatea de Emitere

B) Scutirea pașaportului

Înțeleg că, dacă se stabilește ulterior, nu sunt scutit de obligația pașaportului, pot fi descalificat din programul Visa Diversitate.
8. Fotografia participantului

Fotografiile trebuie trimise în momentul intrării în eDV. Fotografiile care nu respectă toate specificațiile, inclusiv, dar nu se limitează la recentele fotografii, compoziția fotografiilor și mediile inacceptabile reprezintă motive pentru descalificarea întregii înregistrări. Orice manipulare a fotografiilor care are ca scop modificarea caracteristicilor faciale este un motiv pentru descalificarea întregii intrări. Vedeți exemple de pe pagina Exemple de fotografii.

Consultați Instrucțiunile pentru programul "Diversity Immigrant Visa 2020" (DV-2020) pentru specificațiile tehnice și compoziționale pentru imaginea digitală.

Veți folosi una dintre următoarele metode pentru a introduce imaginea în eDV:

  • Luați o nouă imagine digitală,
  • Utilizați un scaner digital pentru a scana o fotografie trimisă.

Conectați-vă la pagina Instrucțiuni foto / Exemple de fotografii

Dacă faceți clic pe butonul "Alegeți o nouă fotografie", veți putea căuta și alege fișierul care stochează fotografia. După ce ați ales, se va afișa numele fișierului și fotografia. Dacă fotografia nu este corespunzătoare, faceți clic pe butonul "Alegeți o nouă fotografie" pentru a alege un fișier nou.

Alegeți o fotografie nouă
9. Adresa de mail
10. Țara unde locuiți în prezent
11. Numărul de telefon
12. Adresa de e-mail
(NOTĂ: Această adresă de e-mail va fi utilizată pentru a vă furniza informații suplimentare dacă sunteți selectat.)
13. Care este cel mai înalt nivel de educație pe care l-ați atins, relevant în prezent
Trebuie să aveți minim o diplomă de liceu care să reflecte finalizarea unui ciclu complet de studii (nu sunt acceptabile școli vocaționale sau alte grade de echivalență) sau să fie un lucrător calificat într-o profesie care necesită cel puțin doi ani de pregătire sau experiență pentru a se califica ( vizitați http://www.onetonline.org/ pentru a vedea dacă ocupația dvs. se califică) pentru o viză.
14. Care este starea dvs. civilă actuală?
Separarea legală este un aranjament care se efectuează când un cuplu rămâne căsătorit, dar membrii acestuia decid sa trăiască separat, în urma unei hotărâri judecătorești. Dacă dvs și soțul / soția dvs sunteți separați legal, soțul / soția nu va putea emigra cu dvs. prin programul Diversity Visa. Nu veți fi penalizat dacă alegeți să introduceți numele unui soț de care sunteți separat legal.
Dacă nu sunteți separat legal printr-o hotărâre judecătorească, trebuie să includeți soțul / soția, chiar dacă intenționați să fiți divorțat înainte de a vă depune cererea pentru viză. Necomunicarea soțului / soției dvs. va conduce la descalificare.
Dacă soțul / soția este cetățean american sau rezident permanent legal, nu îl/o înscrieți în intrare.
15. Numărul de copii
Copiii includ toți copiii biologici, copiii adoptați în mod legal și copiii vitregi care sunt necăsătoriți și în vârstă de până la 21 de ani, la data la care trimiteți intrarea. Trebuie să includeți toți copiii eligibili, chiar dacă aceștia nu locuiesc împreună cu dvs. sau dacă nu intenționează să solicite o viză de diversitate ca pe o derivată. Neefectuarea listei tuturor copiilor eligibili constituie un motiv de descalificare. Dacă copilul dvs. este un cetățean american sau un rezident permanent legal, nu îl enumerați la intrare.